Aplicarea Produsului

Pentru suprafetele de fier ruginite excesiv, murdare sau patate de ulei, este indicat sa eliminati efectiv solzii cei mai grosi si exfoliati de rugina prin mijloace mecanice, cu o perie de sarma sau sa degresati suprafetele cu solventi. Aplicati substanta cu o pensula, rulou sau pistol de pulverizat. In cateva minute, pelicula semitransparenta galben-maronie de  devine lucioasa si se transforma intr-un complex chimic negru dur.

Dupa 1-2 ore se poate aplica un al doilea strat de (ceea ce sporeste deja excelenta rezistenta la coroziune) si/sau dupa 12-24 de ore, o vopsea anticoroziva sau si mai bine, un strat de vopsea anticoroziva si un strat final de email sau lac pe baza de solventi. In mod evident  se innegreste rapid si previne coroziunea pe suprafetelel de fier nou fara rugina, in timp ce este ineficient prin prin straturile de vopsea. poate si aplicat si pe suprafetele de fier usor umede fara degradarea performantelor.


– Descarca fisa tehnica niXin

– Descarca detalii produs niXin

Avertizare!
este o substanta destinata metalului feros si nu se va folosi pe metal vopsit,  tratat, galvanizat sau cromat!

In timpul aplicarii pensula nu trebuie inmuiata in recipientul original din plastic. Cantitatea de considerata fiind necesara pentru aplicare se poate turna de fiecare data in tr-un alt recipient din plastic pentru utilizare si este absolut contraindicata turnarea resturilor ramase dupa utilizare in recipientul original de plastic.